Ekonomi

Sirke üretimi QR kod ile takip edilecek

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’nin asırlık markalarından biri olan ve 6 yıl önce tamamı Ajinomoto bünyesine katılan Kemal Kükrer, yıllık 20 bin ton üretim kapasitesi ile üretimine doğduğu Eskişehir’deki fabrikasında devam ediyor. Kemal Kükrer markasının sahibi Kükre Gıda’nın yüzde 50’sini 2013 yılında satın alan ve 2017 yılında kalan hisselerle tamamını devralan Ajinomoto’nun İstanbul CEO’su Pürnur Üner Öbek, “Her zaman en iyinin peşinde olan markamızı geçmişi kadar başarılı bir geleceğe taşıyoruz” dedi.

Ürünlerinin Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da ilgi gördüğünü söyleyen Pürnur Üner Öbek, hedef pazarlarının ortasında yer alan İngiltere’ye ihracata başladıklarının haberini verdi. Öbek, “8,8 milyon TL ve 238 ton ihracatla kapattığımız 2022 yılını 2023 yılında daha yukarılara taşıyabileceğiz” dedi. İnovasyona ve dijitalleşmeye büyük önem verdiklerinin altını çizen Öbek, Block Chain projesi ile tüketicilerin içtikleri sirkenin üretimde hangi aşamalardan geçtiğine kadar tüm süreci görebildiğini söyledi.

haber-cekerek.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort